Om Christels Totalrengøring ApS

Christels Totalrengøring er ejet af Christel Hansen, som selv arbejder med i marken og har ansvaret for personalet.

Jeg startede min karriere i rengøringsbranchen i 1998. Har i 8 år været rengøringsinspektør i et større rengøringsfirma.

Det var et must altid, at have tilfredse kunder og, at de påtagede arbejdsopgaver blev udført til kundernes fulde tilfredshed.

Efter 8 år som rengøringsinspektør, følte jeg mig godt rustet indenfor branchen og tiden var moden, hvis jeg skulle have mit eget firma. Den 1. marts 2007 startede jeg op med selvstændig rengøring og totalservice.

Siden da er virksomheden vokset støt og i dag er vi et mindre lokalt rengøringsfirma med dygtige og engagerede medarbejdere tilknyttet virksomheden.

Vi vil opleves som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner, så vores personale er nøje udvalgt, så vores kunder altid kan få den bedste service.

Vi fokuserer meget på altid, at have tilfredse kunder, der får udført de arbejdsopgaver som er aftalt til tiden. Fordelen ved et mindre lokalt rengøringsfirma er, at vi ikke mister overblikket, samt har meget fleksible medarbejdere der altid kan rykke ud.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld dit navn og telefonnummer, og vi ringer dig op hurtigst muligt

eller kontakt os på tlf.
41 67 55 70